Περνάει στην αντεπίθεση η ΑΕΚ

Η διοίκηση της ΑΕΚ προχώρησε σε καταγγελία κατά του ΠΑΟΚ, για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας, το βράδυ της Κυριακής.
14/03/2018 • 09:52
Ο Μηνάς Λυσάνδρου
  • shares
Η διοίκηση της ΑΕΚ προχώρησε σε καταγγελία κατά του ΠΑΟΚ, για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας, το βράδυ της Κυριακής. Οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα τον φάκελο που ετοίμασαν και στον οποίο περιέχονται εκτός από τα απαραίτητα έγγραφα των καταγγελιών, φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό. Η κατάθεση του φακέλου έγινε το πρωί της Τετάρτης, από τους ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων».

Η διοίκηση της ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως η διακοπή του αγώνα επιβαρύνει την πλευρά του ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα προετοιμάζει και τη δική της υπερασπιστική γραμμή, καθώς αναμένεται να κληθεί σε απολογία για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι των «Δικεφάλων». Στις τάξεις της Ένωσης επικρατεί αισιοδοξία, πως θα υπάρξει δικαίωση από την αθλητική δικαιοσύνη, στη δικαστική διαμάχη που αναμένεται να ξεκινήσει με τους «ασπρόμαυρους». 
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/03/2018 • 08:10

Προβάδισμα με παγίδες για Πίτερμπορο, Γουίκομπ

Στις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας άρχισε το ξεκαθάρισμα αφού πλέον βρίσκονται στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου. Πίτερμπορο και η Γουίγκομπ είναι σε θέση να πάρουν τους βαθμούς της νίκης όχι όμως σε τόσο εύκολους ρόλους

06/03/2018 • 13:18